Login  Hasło  
Dodano
2023.08.17 : 21.12 /  19376
Autor
wasagni
Kategoria
Inne


 Następne   Pełny Ekran    Poprzednie 
Tytuł : (TC) Ser szwajcarski ;)

  
Maria_Krystyna /  2023.08.21 : 20.06

Pumeks pod mikroskopem? Piękne kolory.


  
Dorota_Kula 📢 /  2023.08.19 : 20.49

Taki zasuszony :) Bardzo ciekawa porowata struktura :)


  
ElzbietaP /  2023.08.18 : 22.41

Tak, rokpol po przejściach :)
Ciekawe struktury.


  
Teresarosa 🌹 /  2023.08.18 : 09.48

Bardzo ciekawa faktura, ser wizualnie smakuje :)


  
Wichura 🐦 /  2023.08.17 : 22.51

Fantastyczny, choć obawiałabym się go spróbować :).



   Copyright 2020 Patt i s-ka. All rights reserved. Wszelkie prawa zastrzeżone